Hozzávalók: 3-4 szem alma, csipetnyi só, cukor, fahéj, szegfűszeg, (vagy mézeskalács fűszerkeverék) citromhéj, tej, liszt (vagy pudingpor)Az almákat meghámozzuk, belsejét kivágjuk és szépen, vékony szeletekre vágjuk. Vizet teszünk fel főni, annyit amennyi a leveshez elég. Sózzuk és cukrozzuk ízlés szerint. A főzővízbe belerakunk ízlés szerinti fűszerkeveréket vagy fahéjat, szegfűszeget, végül, ha megfőtt az alma, besűrítjük, vagy tejfölben és tejben elkevert liszttel, vagy pedig tejben elkevert vaníliás pudingporral. Citromlével ízesítjük, és kihűtve tálaljuk.Nem mindenhol valós a kép |
A zöldség és a sport ismertetése.de legjobban a fogyókúrára és az egészséges életmódra hívja fel az emberek figyelmét
2011. január 1., szombat
Almaleves
Almaleves
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése