Hozzávalók 4 személyre:30 dkg mélyhűtott kukorica, 1 szál sárgarépa, 1 jonatán alma, 5 dkg majonéz, 1 dl tejföl, 1 teáskanál mustár, 1 teáskanál citromléElkészítés: A mirelit kukoricát sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, a sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük, az almát megmossuk, a magházát kiszedjük, húsát héjastól kockára vágjuk. A majonézt kikeverjük a mustárral, tejföllel, majonézzel, citromlével, majd belekeverjük az almát, sárgarpát és kukoricát. Legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek . Nem mindenhol valós a kép |
A zöldség és a sport ismertetése.de legjobban a fogyókúrára és az egészséges életmódra hívja fel az emberek figyelmét
2011. január 1., szombat
Almás kukoricasaláta
Almás kukoricasaláta
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése