Powered By Blogger

2011. január 1., szombat

Almás kukoricasaláta

Almás kukoricasaláta


Hozzávalók 4 személyre: 

30 dkg mélyhűtott kukorica, 1 szál sárgarépa, 1 jonatán alma, 5 dkg majonéz, 1 dl tejföl, 1 teáskanál mustár, 1 teáskanál citromlé

Elkészítés:
A mirelit kukoricát sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, a sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük, az almát megmossuk, a magházát kiszedjük, húsát héjastól kockára vágjuk.
A majonézt kikeverjük a mustárral, tejföllel, majonézzel, citromlével,  majd belekeverjük az almát, sárgarpát és kukoricát. Legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek
.

Nem mindenhol valós a kép 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése