Hozzávalók 6 személyre: 6 sertésborda kicsit kiklopfolva 2 csésze friss vagy fagyasztott vörösáfonya (lehet fekete is) 3/4 csésze cukor 1 tk só 1/4 tk õrölt bors kevéske víz Elkészítése: Serpenyõben, kevés olajban kicsit pirítsuk át a bordákat, majd itatóssal, szalvétával szedjük le róla a felesleges olajat. Az áfonyát, a cukrot, a sót és a borsot engedjük fel 1 csésze vízzel, majd a fûszeres, gyümölcsös keverékünket öntsük a hús alá. Forraljuk fel, majd lassú tûzön kb. 45 perc alatt fõzzük, pároljuk puhára. Idõrõl idõre pótoljuk a távozó vizet. Nem mindenhol valós a kép |
A zöldség és a sport ismertetése.de legjobban a fogyókúrára és az egészséges életmódra hívja fel az emberek figyelmét
2011. január 1., szombat
Vörös áfonyás sertésborda
Vörös áfonyás sertésborda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése