Hozzávalók 4 személy részére:10 dkg hagyma (egy, vagy többfajta), 4 e.k. hagymacsiri, 1 pohár tejföl, 5 dkg sajt,2 e.k. olívaolaj, só, fehér borsA nagyon apróra vágott vagy megdarált hagymát olajon rózsaszínre pároljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk majd felöltjük 7 dl vízzel, és 10-12 percig lassú tuzön fozzük. A lereszelt sajtot tejföllel összekeverjük és óvatosan belecsorgatjuk a levesbe. Kevergetve még néhány percig fozzük. Tálaláskor friss, ropogós hagymacsírát szórunk rá. |
A zöldség és a sport ismertetése.de legjobban a fogyókúrára és az egészséges életmódra hívja fel az emberek figyelmét
2011. január 1., szombat
Hagymaleves
Hagymaleves
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése