Hozzávalók: 3 ek vaj 1 csésze hosszúszemű rizs1/2 csésze finomra vágott hagyma 1 gerezd fokhagyma, reszelt1 kisebb savanykásabb alma, hámozva, magozva 1/2 csésze aranyszínű mazsola1,5 csésze csirkealaplé (lehet leveskockából is) Olvasszuk fel a vajat egy lábasban, majd enyhén pirítsuk át benne a rizst, a hagymát és a fokhagymát, a mazsolát és az almát. Az egész nem tart tovább 4-6 percnél. Öntsük rá a csirkealaplevet, forraljuk fel, majd főzzük alacsony hőmérsékleten lefedve 16-18 percig, vagy amíg fel nem szívja az összes folyadékot. Nem mindenhol valós a kép |
A zöldség és a sport ismertetése.de legjobban a fogyókúrára és az egészséges életmódra hívja fel az emberek figyelmét
2011. január 1., szombat
Almás-mazsolás rizs
Almás-mazsolás rizs
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése